Basında Biz

Para Dergisi | Ocak Sayısı

‘’ YERLİ ÜRETİM AÇILIMLARI BİZİ TEŞVİK EDİYOR’’

2016’da yaşadığımız sorunlar, iş dünyası açısından bir silkelenme ve kendine gelme trendini beraberinde getirdi. Özellikle 2017 yılı ile ticari anlamda başlayan büyüme trendini okuyabilen ve yakalayabilen iş adamları açısından önümüzdeki beş yıl verimli geçecektir.

Ekonomi verilerinde de bu yıldan itibaren çift haneli büyüme rakamlarını görmeye başlayacağımızı düşünüyorum. Son dönemlerdeki yerli üretim açılımları bizleri üretime yatırım yapmaya teşvik ediyor. Son 10 yıl içerisinde açılan yeni diş hekimliği fakülteleri ve açılan ağız ve diş sağlığı merkezleri ile sektör hızlı bir dönüşüm gerçekleştirdi.

Önümüzdeki 10 yıl içerisinde diş hekimi sayımız iki kat artacak. İşlem hacimlerimizin de benzer bir şekilde artacağını bekliyoruz. Firma olarak 40’ın üzerinde marka ile tüm Türkiye’yi kapsayacak şekilde faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. 2016’da aldığımız büyüme yönündeki kararlarımız ile ülkemize olan inancımızı insan kaynaklarımızı artırarak gösteriyoruz.

2018 ile birlikte de yine ağız ve diş sağlığı sektöründe yeni açılımlara imza atarak ürün çeşitliliği ve son kullanıcıya yönelik pazarımızı geliştirici yatırımlarımıza devam edeceğiz.

Erkan UÇAR
Öncü Dental Yönetim Kurulu Başkanı